PROIZVODNJA HALA, SKLADIŠTA I  PLASTENIKA Starogradački Marof 70, 33405 Pitomača Tel.Fax. 033/ 71-50-16 Mob. 098/ 51-83-22 email: info@plastenici-dh.com
Hidroponski plastenici
Hranjiva otopina Uklanjanjem tla iz proizvodnje  uklonjeno je mjesto nastanka bolesti i  rasta korova i stekla se precizna  kontrola ishrane bilja.  Sa hidroponskim uzgojem biljkama  se osigurava točno potrebna količina  hranjiva u određenom omjeru i time  se izbjegava stres kod biljaka zbog  nedostatka hranjiva, brža zrioba,  berba i visoka kvaliteta proizvoda. 
Prenoćište i smještaj P U S Č P S N Ponuda smještaja D-H Plastenici Hobby Plastenici za proizvodnju Pokrovni materijal Oprema Skladišta Hidroponija Galerija Kontak
Hidroponska proizvodnja Sa hidroponskom tehnologijom i kontrolom proizvodnih  uvjeta u plasteniku u mogućnosti smo uzgojem dobiti  odličnu kvalitetu koristeći maksimalno prostor, uz  minimalnu potrošnju vode i gnojiva.  Hidroponska proizvodnja je intenzivni oblik poljoprivrede  koji može popuniti zahtjev potrošača za kvalitetnom  proizvodnjom i osigurati proizvođaču dobar posao. 
Hidroponija Pojam “hidroponski” prvi je  upotrijebio Gericke (1937) opisujući metode komercijalnog uzgoja  biljaka u tekućem mediju. Također  Gericke je prvi znanstvenik koji je  razvio ekonomski moguću metodu  uzgoja biljaka u vodi (hranjivoj  otopini) za komercijalne svrhe. 
Hidroponski uzgoj Hidroponski doslovno znači „rad vode“ ali praktično to  znači uzgoj u hranjivoj otopini bez zemlje.  Hidroponska znanost pokazuje da tlo nije neophodno za  uzgoj bilja ali su potrebni elementi, minerali i hranjiva koja  se nalaze u tlu. Tlo je samo čuvar hranjiva i mjesto gdje se tradicionalno  razvija korijen te osnova za učvršćenje biljke.
Hidroponija